...

PASAPORT ROMANESC PENTRU COPII

Pasaport romanesc pentru copii minori este un document de identitate.

Pașaport românesc pentru copii

Obtine rapid un pasaport romanesc pentru copiii minori

Vrei sa faci rost de un pasaport romanesc pentru copii insa nu ai timp sa te ocupi de depunerea documentelor? Compania noastra te poate ajuta in acest sens, mai ales atunci cand doresti sa calatoresti cu copiii, pasapoartele servind drept la legitimarea unei persoane in timpul calatoriei peste hotare.

pasaport romanesc copii

Cererile referitoare la un pasaport romanesc copii se realizeaza de catre parintii minorului care nu a implinit varsta de 14 ani sau dupa caz, dupa parintele in custodie, parintele supravietuitor sau reprezentantul legal.  Pentru ca este nevoie de ambii parinti, cererile se pot formula si de catre doar un parinte atunci cand este imputernicit de catre celalalt printr-o procura speciala, autentificata la un notar public din Romania sau in strainatate de catre misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei.

Acte necesare pentru pasaport roman copil minor

Pentru copiii minori se pot elibera pasapoarte simple electronice sau pasapoarte simple temporare. Daca te intrebi ce acte sunt neceare pentru pasaport roman copil minor, trebuie sa adaugi la dosar urmatoarele:

In cazul in care ai nevoie de un pasaport romanesc pentru copiii care au peste 14 ani, cererile se realizeaza de catre minor in prezenta ambilor parinti, legea aplicandu-se in continuare la fel ca si pentru copiii care nu au implinit 14 ani. 

Pentru cei care doresc un pasaport romanesc din strainatate, oficiile consulare ale Romaniei preiau datele solicitantului în format electronic şi le transmit în timp real în România, la departamentele competente ale Ministerul Administraţiei şi Internelor, care le verifică şi ulterior elibereaza pasaportul.

Pasaport romanesc pentru copii – unde se poate perfecta si in cat timp

Pasaportul roman se obtine de la Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple din orasele din Romania, Sectiile Consulare ale Romaniei de peste hotare. Un pasaport romanesc pentru copii se obtine in termen de 10 zile in orase precum Bucuresti, Vaslui sau Iasi, iar la Consulatul Romaniei din Chisinau in 45 zile. 

In acelasi timp, au fost modificate termenele de valabilitate pentru pasapoartele romanesti pentru copiii minori: 3 ani valabilitate pentru copiii minori care nu au implinit virsta de 12 ani, 5 ani valabilitate pentru copiii minori cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani.

Important:

Pasaportul Romanesc se elibereaza cu mentinerea domiciluilui in Republica Moldova. In cazul distrugerii pasaportului, se va prezenta pasaportul distrus sau deteriorat.

Obtine pasaportul romanesc pentru copii la preturi avantajoase

Compania noastra te ajuta pentru a obtine cat mai usor si rapid un pasaport romanesc pentru copil. Te putem indruma in vederea actelor necesare si la intocmirea dosarului pentru a obtine pasaportul romanesc. Contacteaza-ne telefonic sau completand formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu.

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise din Romania, precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.