...

PROGRAMARE On-line ANC

Economisesti timp, si Bani, obții o examinare mai Rapidă a Dosarului Dvs.

Programare online depunere dosar cetățenie română

Programare online depunere dosar cetatenie romana

Economiseste timp si obtine o examinare rapida a dosarului pentru cetatenia romana

programare online pentru depunerea dosar

Esti cetatean din Moldova, Ucraina sau Rusia si vrei sa aplici pentru a obtine cetatenia romana sau pentru a o redobandi? Compania noastra te poate ajuta cu o programare online pentru depunere dosar cetatenie romana intr-un timp rapid si la preturi avantajoase.

Desi dobandirea cetateniei romane este un proces care a fost simplificat de-a lungul timpului, acesta tot presupune o oarecare documentare inainte de a depune dosarul. Te putem ajuta printr-o programare online pentru depunerea acestui dosar, in plus organizam calatoria in Romania si iti suntem alaturi in orice etapa.

Obtine o programare pentru obtinerea cetateniei la Consulatul Romaniei Chisinau, Balti sau Cahul, conform razei de domiciliu, Bucuresti, Iasi, Galati sau Suceava. Te ajutam sa dobandesti cetatenia romana in cel mai scurt termen.

Programare online depunere dosar – cum te putem ajuta

Te putem ajuta cu pregatirea actelor pentru cetatenie romana in doar 7 zile pe baza de procura. Documentele se pot depune in decurs de 2-3 zile la ANC Bucuresti printr-un avocat roman. Acesta iti va sta la dispozitie pentru orice alta informatie ai nevoie si care este procedura de depunere a dosarului.

Modalitatea de programare pentru depunere dosar prin avocat se poate face fara programare online si dureaza 1 zi, fara a urma procedura de pe site-ul ANC. Motivele pentru care sa apelezi la un avocat pentru depunerea dosarului de cetatenie romana:

 • Programarea simpla pentru depunerea actelor este peste cel putin 4-6 luni de zile
 • Economisesti timp, si bani, obtii o examinare mai rapida a dosarului
 • Depui asistat de catre un avocat roman
 • Include verificarea si aranjarea actelor in dosar
 • Obtii rapid, sigur si 100% garantat cetatenie romana
 • Depui dosarul intr-o zi din momentul adresarii la compania

Pregatirea dosarului pentru cetatenie romana – ce acte trebuie sa contina

Actele necesare pentru a depune cetatenia romana sunt urmatoarele:

 • Pasaportul strain
 • Buletinul sau cartea de identitate
 • Cazier judiciar din strainatate în original.
 • Acte de stare civila 
 • Declaratie pe proprie raspundere
 • Acordul parintilor pentru dobandirea cetateniei romane de catre copiii minori.
 • Consimtamantul minorilor de peste 14 ani, in prezenta la un parinte.

Programare online depunere dosar cetatenie romana.

Contacteaza-ne si beneficiaza de oferta!

Compania noastra te poate ajuta cu servicii la cel mai inalt nivel de depunere dosar pentru obtinere cetatenie romana si nu numai. Putem sa intervenim in diferite proceduri de perfectare a actelor romanesti precum pregatirea tuturor actelor pentru dosar, buletin romanesc, asistenta la depunerea dosarului pentru cetatenie romana in Bucuresti, transcrierea actelor de stare civila, programare online pentru juramantul de credinta fata de Romania, pasaport romanesc in termen de 10 zile, permis conducere romanesc sau alocatie pentru copii.

Contacteaza-ne telefonic pentru a te ajuta cu o programare online la depunerea dosarului de cetatenie romana sau completeaza formularul de contact si te sunam noi!

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise din Romania, precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.