Certificat Cetatanie pentru copii minori

Certificat de Cetatenie Română se eliberează de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Certificat de Cetățenie copii minori

Te putem ajuta in obtinerea unui certificat romana pentru copiii minori intr-un timp rapid

Certificatele de cetatenie pentru copiii minori in Romania se elibereaza de catre Autoritatea Nationala pentru Cetatenie. Odata cu publicarea O.U.G. nr. 65 din 21.09.2017, fiecare copil nascut de catre cetateni straini are nevoie de dovada de cetatenie romana pentru a obtine un pasaport romanesc sau pentru a-si transcrie certificatul de nastere.

certificat de cetatenie copii

Cererea pentru certificatul de cetatenie pentru copiii minori se depune de catre parinti sau daca este cazul, de catre parintele care are obtinuta cetatenia romana, la autoritatile teritoriale. Persoanele care au resedinta sau domiciliul in Moldova, pot sa depuna cererea pentru acest certificat de cetatatenie pentru copii, la misiunea diplomatica sau oficiile consulare ale Romaniei din Republica Moldova. 

Un alt aspect important este faptul ca nu este necesara prezenta copiilor minori care nu au implinit 14 ani la depunerea juramantului si nici la eliberarea certificatului de cetatenie pentru acestia.

De ce sa apelezi la Expert Consulting pentru eliberarea unui certificat de cetatenie roman pentru copii

Compania noastra are o experienta vasta in intreg procesul de perfectare de documente romanesti. Te putem ajuta in timp util si vom tine constant legatura cu tine pentru a afla stadiul dosarului depus. Suntem punctuali, responsabili si ne implicam in orice situatie.

Acte necesare eliberare certificat cetatenie romana pentru copii minori

  • 2 ( două 3,5 /4,5 cm) poze tip buletin pentru fiecare copil in parte
  • Copie legalizata certificat de nastere copil minor
  • Copie legalizata buletin de identitate, pasaport parinti
  • Copie dovada de cetatenie
  • Copie pasaport /act de identitate al copilului minor sau pasaport al parintilor in care se regaseste fotografia minorului
  • Acord din partea parintilor cu privire la cetatenia copilului
  • dosar cu sina

Obtine o oferta pentru elibererea unui certificat de cetatenie pentru copiii minori

Ai nevoie de un certificat romanesc pentru copii? Echipa noastra te poate ajuta incepand de la consiliere, la realizarea dosarului si obtinerea finala la cetateniei romanesti. Contacteaza-ne telefonic sau completand formularul de contact si afla cum anume te putem ajuta mai exact. Dispunem de oferte de pret pentru perfectarea si transcrierea de acte romanesti.

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.