Programare online Pasaport Român

Programare online pasaport romanesc in 1/2 zile, organizăm călătoria în România și suntem alături la orice etapă.

Inregistreaza-te acum On-line pentru oferta

Programare online pasaport romanesc

Programare online pasaport romanesc, organizăm călătoria în România și suntem alături la orice etapă.

Te ajutam cu o programare online pasaport romanesc

programare online pasaport romanesc

Ai nevoie de obtinerea unui pasaport romanesc, insa timpul te preseaza si ai nevoie de ajutor? Compania noastra este alaturi de tine in acest proces inca de la programarea online pentru pasaporte romanesti, la realizarea dosarului si la obtinerea cetateniei. Ne straduim sa gestionam timpul cu responsabilitate si sa te ajutam intr-un timp util pentru a obtine pasaportul romanesc.

Totodata iti oferim informatiile de care ai nevoie pentru acest pasaport European, timpul de eliberare si valabilitatea acestuia. Apeleaza la o companie de incredere pentru o programare online pasaport romanesc. In acelasi timp organizam si calatorii in România, Bucuresti, Vaslui, Iasi, Bacau pe langa programarile online efectuate pentru pasaportul roman.

Pasaport romanesc online – simplu electronic si simplu temporar

Pentru a obtine un pasaport romanesc ai nevoie de o programare online indiferent daca este vorba despre pasaportul electronic sau temporar. Pasaportul simplu electronic se elibereaza la cerere cetatenilor romani care pot sa circule liber in strainatate, neavand suspendat dreptul de a calatori. In cazul in care copilul minor nu a implinit 14 ani, se poate face o programare pasaport romanesc numai la cererea ambilor parinti sauy a parintelui care i-a fost incredintat minorul.

Daca ai nevoie de un pasaport temporar, echipa noastra de specialisti este pregatita sa te ajute cu tot ce inseamna initierea dosarului si obtinerea documentului. Acest tip de pasaport romanesc se elibereaza atat de autoritatile competente din tara, cat si de catre misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei in strainatate. Valabilitatea acestui pasaport este de 1 an, indiferent de varsta si nu se poate prelungi.

Acte necesare pentru pasaport romanesc

In vederea eliberarii pasaportului romanesc, atunci cand iti faci o programare pasaport romanesc trebuie sa ai pregatite urmatoarele documente:

 1. Buletin romanesc sau moldovenesc
 2. Pasaport romanesc sau moldovenesc
 3. Dovada cetateniei romane 
 4. Certificatul de nastere romanesc
 5. Certificatul de casatorie romanesc
 6. Sentinta  de divort ramasa definitiva si irevocabila 
 7. Certificatul de deces romanesc al sotului/sotiei
 8. Pasaport roman anterior, daca este cazul, IN ORIGINAL

Valabilitate pasaport romanesc  – unde si in cat timp se poate obtine

Pasaportul romanesc pentru moldoveni, ucrainieni sau rusi se obtine in Romanie in orasele precum Bucuresti, Vaslui, Iasi, Bacau sau Galati. Termenul de eliberare in urma programarii pentru pasaportul romanesc este de 5 zile lucratoare de la data depunerii cererii. Dupa ce acest document este emis, se paote trimite la adresa de domiciliu/resedinta sau prin curier la cerere, costurile de experiere fiind suportate de titular.

Pasaportul romanesc este valabil pentru 10 ani, totodata fiind modificate termenele de valabilitate ale pasapoartelor copiilor minori. Acestea se vor elibera dupa cum urmeaza:

 • 3 ani pentru copiii minori care nu au implinit virsta de 12 ani.
 • 5 ani pentru copiii minori cu virsta cuprinsa intre 12-18 ani.
 • 10 ani valabil 18 +

Informatii importante despre programare online pasaport romanesc pentru cetatenii Republicii Moldova, Ucraina si Rusia

Pasaportul Romanesc se elibereaza cu mentinerea domicilului in Republica Moldova. Schimbul domiciliului in Romania (adica perfectarea buletinului romanesc) atrage dupa sine anularea pasaportului romanesc pe care il detine o persoana.

Beneficiaza de oferta programare online pentru pasaportul romanesc

Compania noastra te ajuta pentru a obtine cat mai usor si rapid programare online pasaport romanesc. Te putem indruma in vederea actelor necesare si la intocmirea dosarului pentru a obtine pasaportul romanesc. Contacteaza-ne telefonic sau pe email pentru a afla cat te costa serviciile noastre si alte informatii importante.

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise din Romania, precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.