Cont Bancar in Romania pentru Alocatii

Deschiderea contului bancar se va realiza cu usurinta apeland la servicii de deschidere cont bancar in Romania.

Inregistreaza-te acum On-line pentru oferta

Cont bancar în România pentru alocații

Daca vrei sa-ti deschizi un cont bancar in Romania pentru alocatii, si nu ai timpul necesar pentru a te ocupa de acest lucru, echipa Expert Consulting te va ajuta in acest sens. Deschiderea contului bancar se va realiza cu usurinta apeland la servicii de deschidere cont bancar in Romania.

Pasi de urmat pentru deschiderea unui cont bancar in Romania

Pentru a te asigura ca vei avea doar beneficii, trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru deschiderea contului bancar in Romania.

1. Sa-ti alegi banca potrivita

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-ti alegi banca potrivita pentru nevoile tale. Fiecare banca din Romania, are comisioane si costuri pentru operatiunile pe care le faci. Totodata, trebuie sa mai fii atent/a si la serviciile suplimentare oferite impreuna cu contul curent. Trebuie sa cercetezi ofertele de deschidere cont bancar in Romania pentru a face alegerea potrivita si a te ajuta in rezolvarea problemelor tale.

2. Sa stii ce servicii/comisioane are banca

Este important ca banca la care iti deschizi un cont bancar sa se plieze pe nevoile tale si sa-ti ofere exact serviciile de care ai nevoie. Pentru acest lucru, va trebui sa te interesezi la toate bancile din Romania si sa faci diferente intre ele. 

Sunt unele care incaseaza comision de administrare cont bancar lunar, altele care incaseaza comision pentru retragere numerar si tot asa. Daca nu vrei sa fii surprins cand iti dispar banii din contul bancar, trebuie sa vezi care sunt costurile unui cont bancar in Romania. Echipa Expert Consulting te va ajuta in acest demers si iti va prezenta ofertele banicilor din Romania, iar impreuna o veti alege pe cea care indeplineste conditiile perfecte pentru tine.

3. Deschiderea unui cont bancar in Romania pentru alocatii

Orice persoana poate sa solicite deschiderea unui cont bancar in Romania, iar pentru acest lucru are nevoie doar de pasaport sau carte de identitate. Desigur, varsta minima pentru deschiderea unui cont bancar in Romania este de 18 ani. Cu un cont bancar in Romania vei putea sa depui bani in cont, sa retragi bani de la bancomat sau sa-ti platesti facturile.

De ce sa apelezi la Expert Consulting pentru un cont bancar in Romania

Suntem o companie din Republica Moldova cu o experienta de peste 10 ani in pregatirea documentelor pentru servicii de consultanta. Oferim o gama larga de servicii profesionale de perfectare a actelor romanesti la cel mai inalt nivel.

Apeland la serviciile noastre, vei fi informat despre fiecare etapa pe care vrei sa o parcurgi in perfectarea actelor la nivel atat national, cat si extern in cel mai eficient timp. Stim ca timpul este un factor important in viata fiecaruia, asa ca avem grija sa iti punem la dispozitie intotdeauna calea cea mai simpla si cea mai rapida, intelegand nevoia fiecarui client in parte. 

Vei avea parte de calitate si servicii garantate, intr-un timp rapid, fara a mai fi nevoit/a sa umblii pe la ghisee. Ne vom ocupa de depunerea actelor necesare, iar la final iti vom inmana actele de care ai nevoie.

Contacteaza-ne pentru servicii de deschidere cont bancar in Romania

Daca vrei sa-ti deschizi un cont bancar in Romania, dar nu stii care este procedura, apeleaza la firma noastra, Expert Consulting, si iti vom oferi consultanta pe toata perioada demararii acestui proces. 

Pentru mai multe detalii, suna-ne la numarul de telefon +373 78 188 777 sau scrie-ne pe adresa de e-mail info@expertconsulting.md. Insa daca doresti sa ne vedem fata in fata, te asteptam pe strada Alexandru Cel Bun 7, oficiu 104.

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.