CERTIFICAT DE NASTERE ROMANESC COPIL

Cererea de transcriere se poate face personal sau prin împuternicit cu procură.

Certificat de naștere românesc copil

Transcriere certificat de nastere moldovenesc in cel romanesc in timp rapid si la preturi accesibile

Pentru a putea ca un copil sa devina cetatean romana este necesar sa se realizeaze transcrierea/transferul datelor de stare civila din certificatul moldovenesc in cel romanesc. Te putem ajuta pentru a obtine un certificat nastere romanesc copil intr-un timp scurt si iti explicam detaliat toti pasii necesari.

certificat nastere romanesc copil

De ce este necesara aceasta transcriere a certificatului de nastere? Deoarece fara certificatele romanesti de stare civila nu iti poti perfecta un pasaport roman sau un buletin românesc.

Modalitatea de transcriere pentru certificatul de nastere romanesc pentru copii

Daca minorii au varsta de peste 14 ani, solicitarea pentru acest document se realizeaza in nume propriu, in prezenta parintilor sau in cazuri speciale a tutorelui sau a unuia dintre parinti.  In cazul in care copiii nu au implinit 18 ani si parintii au domiciliul in strainatate, cererea pentru certificatul de nastere romanesc se depune la primaria ultimului loc de domiciliu avut de parinti in Romania.

Un alt aspect important: casatoria parintilor incheiata in strainatate si netranscrisa in registrele de stare civila romane, trebuie sa isi transcrie de urgenta documentele in Romania. Certificatul de nastere al copilului se transcrie ulterior dupa acest aspect.

Timpul de solutionare a cererii este de 30-45 de zile. Pentru cetatenii romani domiciliati in strainatate trebuie sa se adreseze Primariei Sectorului 1 inclusiv in cazul celor care nu au avut niciodata domiciliul in Romania.

Acte necesare pentru certificat de nastere romanesc pentru copii

Pentru a putea obtine un certificat de nastere romanesc pentru copii sunt neceare urmatoarele documente:

Contacteaza-ne daca doresti sa obtii un certificat nastere romanesc pentru copii

Compania noastra te poate ajuta cu mai multe tipuri de servicii de perfectare si transcriere acte romanesti, inclusiv pentru un certificat nastere romanesc copii. Contacteaza-ne telefonic sau completeaza formularul de contact pentru a obtine o oferta de pret.

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise din Romania, precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.