CERTIFICAT DE CASATORIE ROMANESC

Transcrierea Actelor de Stare Civila prin Avocat

Inregistreaza-te acum On-line pentru oferta

Certificat de căsătorie românesc

Certificat de casatorie romanesc – transcrierea actelor de stare civila moldovenesti in romanesti

Certificatul de casatorie romanesc poate fi obtinut de catre cetatenii din Republica Moldova, Ucraina sau Rusia prin intermediul transcrierii (transferul) datelor de stare civila din certificatul moldovenesc in cel romanesc. 

certificat de casatorie romanesc

Fara acest certificat de casatorie romanesc nu ai posibilitatea sa iti perfectezi pasaportul sau buletinul romanesc, daca esti cetatean moldovean, ucrainean sau rus.

Transcrierea certificatului de casatorie emis in strainatate

In cazul persoanelor care domiciliaza in strainatate si oficializeaza o casatorie, nastere, un divort, este necesar ca acestea sa fie inregistrate in Romania. 

Trecerea in registrele de stare civila se poate face pe baza de procura, fie notariala, fie prin intermediul misiunilor diplomatice romanesti in strainatate. 

Transcrierea certificatului se face la starea civila pe raza careia a avut ultimul domiciliu solicitantul.

Acte necesare cetatenie romana prin casatorie

Pentru cetatenii moldoveni, ucrainieni sau rusi care doresc sa obtina o cetatenie romana prin intermediul casatoriei sunt necesare mai multe tipuri de documente. 

Acestia trebuie sa depuna documentele de mai jos in vederea obtinerii certificatului de casatorie romanesc. Termenul de eliberare x zile de la depunerea acestor acte necesare.

Oferta pentru obtinerea certificatului de casatorie romanesc

Echipa noastra specializata in obtinerea de documente romanesti te poate ajuta in obtinerea certificatului de casatorie romanesc. Apeleaza cu incredere la compania noastra, care gaseste mereu o modalitate simpla si rapida pentru a obtine astfel de documente.

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.