...

Programare online certificat de casatorie romanesc

Legalizarea căsătoriei în România este un pas important, care necesită organizare atentă și completarea documentelor corespunzătoare. Certificatul de căsătorie românesc este un document cheie pentru cetățenii din Moldova, Ucraina sau Rusia care doresc să obțină cetățenia română sau să obțină un pașaport românesc.

Acte necesare pentru transcrierea certificatului de casatorie in Romania:

Pentru obținerea certificatului de căsătorie românesc este necesară transcrierea documentelor de stare civilă moldovenești în limba română. Acesta este procesul de transfer al datelor din certificatul de căsătorie moldovenesc în cel românesc. Fără acest certificat de căsătorie, nu veți putea să obțineți un pașaport românesc sau un act de identitate.

Pentru persoanele care locuiesc în afara granițelor și încheie căsătorie, naștere sau divorț, este necesar să înregistrați aceste acte în România. Aceasta include transcrierea certificatului încheiat în străinătate în registrele de stare civilă ale României.

Acte necesare pentru transcrierea certificatului de casatorie in Romania includ certificatul original de căsătorie, confirmarea deținerii cetățeniei române, certificatul de naștere românesc al soțului/soției, precum și actul lor de identitate și pașaport pentru călătorie în străinătate.

Echipa noastră este specializată în obținerea documentelor românești și vă va ajuta în acest proces complex. Vă garantăm o procesare profesională și obținerea rapidă a documentelor necesare, astfel încât să puteți înregistra cu succes căsătoria în România. Aveți încredere în noi și vom găsi pentru dumneavoastră un mod simplu și sigur de a obține certificatul de căsătorie românesc.

 

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.