...

Servicii Curierat

Ai incredere livrăm cu grijă.

Servicii curierat

Livram colete in siguranta si in timp rapid.

Serviciile de curierat sunt destul de importante pentru ca trebuie sa respecte anumite standarde riguroase pentru ca pachetele clientilor sa ajunga in siguranta la destinatie. Scopul companiei noastre este ca serviciile oferite sa devina un etalon al calitatii in domeniul curieratului express.

servicii curierat

Serviciile de curierat sunt destul de importante pentru ca trebuie sa respecte anumite standarde riguroase pentru ca pachetele clientilor sa ajunga in siguranta la destinatie. Scopul companiei noastre este ca serviciile oferite sa devina un etalon al calitatii in domeniul curieratului Express.

De ce sa apelezi la serviciile noastre de curierat

In primul rand suntem orientati catre client, avem ca scop satisfacerea nevoilor clientilor, a asteptarilor acestuia si nu construirea unui avantaj in raport cu concurenta de pe piata care oferta servicii curierat. Toate coletele inclusiv documentele expediate sunt livrate in siguranta. 

Un alt avantaj pe care il oferim clientilor nostri este acela ca aplicam un management activ al reclamatiilor, o reactie rapida la cererile deosebite ale clientilor. Ne implicam, punem suflet si entuziasm in activitatea noastra, fiecare dintre noi participand personal la efortul comun, generand spirit de echipa si multa energie.

Curier rapid – alege servicii de curierat de calitate si de incredere

Serviciile noastre de curierat te ajuta sa alegi un curier rapid pentru diferite tipuri de documente sau pachete. Livrarea se realizeaza in functie de distanta de la care se transporta pachetul, unele pachete ajungand chiar si in aceeasi zi.

Ia legatura cu noi pentru a afla tipul de pachet pe care il poti livra si cantitatea limita. Te vom sfatui si cum sa impachetezi un colet sau cum sa pregatesti documentele pe care doresti sa le livrezi. Te vom tine la curent cu statutul livrarii atunci cand doresti sa afli o informatie. O

Oferim servicii curierat de incredere si cu livrare interna si internationala. Alege sa colaborezi cu noi pentru a trimite pachetul dorit si beneficiezi de toate facilitatile specifice unui curierat profesionist si modern. Coletele sunt expediate direct la usa destinatarului.

Tarife curierat – cat te costa sa trimiti un pachet

Afla care sunt tarifele de curierat pe care le percepem, contactandu-ne telefonic sau pe email. Costurile difera in functie de numarul de colete, dar si de greutatea si volumul acestora. In urma tarifului estimat, putem trimite la tine un curier care sa ridice coletul.

Ai nevoie de servicii de curierat express? Contacteaza-ne pentru a solicita o oferta!

Iti putem oferi solutii personalizate de transport plicuri sau colete. Ne poti contacta daca ai nevoie de servicii de curierat express in siguranta si realizate cu profesionalism, pentru transport intern.

Iti putem trimite prin intermediul curierului personal in siguranta toate documentele emise din Romania, precum permis de conducere, pasaport, buletin, Card Bancar, duplicate dupa acte civile si multe alte documente etc pentru ca tu sa stai fara grijii. Totul se rezolva foarte usor prin intermediul unei procuri, intr-un timp rapid, documentele ajungand intacte la tine!

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.