Despre Echipa ExpertConsulting.md

Suntem aproape de solicitarile si interesele clientilor nostri, si facem din nevoile voastre un centru al preocuparilor Noastre.

Despre Noi

EXPERT CONSULTING

Companie universală de top pe piata din Republica Moldova, oferind o gama completă de servicii profesionale de perfectare a actelor românești la cel mai înalt nivel.

Avem experienţă de peste 8 ani de zile, timp în care am învăţat ce înseamnă servicii de calitate, ce înseamnă să respecţi un termen şi mai ales am învătat să respectăm munca pe care o facem.

O relatie de lunga durata cu un client este, probabil, cheia pentru ințelegerea nevoilor sale.

Noi intelegem că trebuie să lucrăm mai inteligent zi de zi pentru a fi capabili sa oferim serviciile corespunzatoare pentru clienții nostri.

Apelînd la serviciile noastre, veți fi informați despre fiecare etapă pe care vreți să o parcurgeți în perfectarea actelor la nivel atît național cît și extern în cel mai eficient timp, util problemelor dumneavoastră.Vă prețuim timpul, asa că avem grijă să vă punem la dispoziție intotdeauna calea cea mai simplă și cea mai rapida, înțelegand nevoia fiecărui client în parte.Vom continua să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră la fel de profesionist ca până acum.

Suntem aproape de solicitările si interesele clientilor nostri, si facem din nevoile voastre un centru al preocuparilor noastre.

Scopul companiei este ca serviciile noastre să devină un etalon al calitătii in domeniul Cetataniei Romane.

Orientare catre client – are ca scop satisfacerea nevoilor clienților, a asteptarilor acestora si nu construirea unui avantaj în raport cu concurența de pe piață.

expertconsulting,companie

Considerăm ca o companie are o bună orientare spre clienți dacă:

1-prezintă calitate ridicată serviciilor oferite.

2- aplică un management activ al reclamațiilor, o reacție rapidă la cererile deosebite ale clienților.

Ne implicăm, punem suflet și entuziasm în activitatea noastră, fiecare dintre noi participând personal la efortul comun, generând spirit de echipă și multă energie.

PRINCIPII FUNDAMENTALE DE COOPERARE

PROFESIONALIZM

smart.png

CORECTITUDINE

corect.png

ÎNCREDERE

hands2.png

PUNCTUALITATE

watch.png

RESPONSABILITATE

man.png

COMUNICABILITATE

speak.png

+373 78 110 555