Despre Echipa ExpertConsulting.md

Suntem aproape de solicitarile si interesele clientilor nostri, si facem din nevoile voastre un centru al preocuparilor Noastre.

Despre Noi

Despre noi – Servicii profesionale de perfectare a actelor romanesti

Rezolvam rapid solicitarile si interesele clientilor nostri. Totodata facem din nevoile voastre un centru al preocuparilor noastre.

Cine suntem noi?

Suntem o companie de top pe piata din Republica Moldova, oferind o gama completa de servicii profesionale de perfectare a actelor romanesti la cel mai inalt nivel. Avem experienta de peste 8 ani de zile, timp in care am invatat ce inseamna servicii de calitate, ce inseamna sa respecti un termen si mai ales am invatat sa respectam munca pe care o facem.

O relatie de lunga durata cu un client este, probabil, cheia pentru intelegerea nevoilor sale. Noi intelegem ca trebuie sa lucram mai inteligent zi de zi pentru a fi capabili sa oferim serviciile corespunzatoare pentru clientii nostri.

Apeland la serviciile noastre, vei fi informat despre fiecare etapa pe care vrei sa o parcurgi in perfectarea actelor la nivel atat national ca si extern in cel mai eficient timp. Va pretuim timpul, asa ca avem grija sa va punem la dispozitie intotdeauna calea cea mai simpla si cea mai rapida, intelegand nevoia fiecarui client in parte.

Suntem aproape de solicitarile si interesele clientilor nostri, si facem din nevoile voastre un centru al preocuparilor noastre. Scopul companiei este ca serviciile noastre sa devina un etalon al calitatii in domeniul Cetataniei Romane.

De ce sa apelezi la Expert Consulting pentru servicii de perfectare a actelor romanesti

Orientare catre client are ca scop satisfacerea nevoilor clientilor, a asteptarilor acestora si nu construirea unui avantaj in raport cu concurenta de pe piata. Tinem cont de acest aspect in colaborarea cu clientii nostri indiferent de serviciu ales pentru perfectare documentelor romanesti. Totodata oferim o calitate ridicata a serviciilor oferite si aplicam un management activ al reclamatiilor (o reactie rapida la cererile clientilor).

Ne implicam, punem suflet si entuziasm in activitatea noastra, fiecare dintre noi participand personal la efortul comun, generand spirit de echipa si multa energie. Principiile fundamentale ale noastre de cooperare sunt profesionalismul, corectitudinea, increderea, punctualitatea, responsabilitatea si comunicarea.

Comunicarea se poate realiza destul de usor cu ajutorul programarilor online indiferent de serviciul ales. Un avantaj important pentru cei care timpul este limitat si posibilitatea de deplasare redusa.

Cu ce servicii profesionale te putem ajuta

Oferim o gama larga de servicii in ceea ce priveste obtinerea de documente precum buletin romanesc, pasaport romanesc, permis de conducere romanesc, apostila si supralegalizari, asigurari medicale CNAS, cazier judiciar sau diferite tipuri de certificate,  documente de stare civila sau chiar si obtinerea de cetatenie romana atat pentru adulti cat si pentru copii minori.

In acelasi timp ne poti contacta daca ai nevoie de servicii de avocat, curier, transport persoane sau chiar te putem ajuta sa poti depune juramantul in vederea obtinerea cetateniei romane.

Cine poate apela la serviciile noastre

Indiferent daca esti cetatean al Republici Moldova, Ucraina, Rusia sau Romania, poti sa apelezi la compania noastra pentru mai multe tipuri de servicii de perfectare a actelor romanesti. Unul dintre serviciile de baza este dobandirea si redobandirea cetateniei romane de catre moldoveni, rusi sau ucrainieni, un proces care necesita de cele mai multe ori indrumare de specialitate pentru ca dosarul sa fie complet si corect.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii privind serviciile profesionale de perfectare a actelor romanesti

Ai nevoie de ajutor in pregatirea dosarelor pentru obtinerea diferitelor tipuri de documente romanesti? Contacteaza-ne telefonic sau prin email unde poti afla cum anume te vom ajuta mai exact. Suntem alaturi de tine de la inceputul procesului pana la obtinerea documentelor necesare. Oferim consultanta pe tot parcursul colaborarii, indiferent de complexitatea necesara obtinerii documentelor si a cadrului legal necesar.

Obțineți cetățenia română cu ExpertConsulting!

ExpertConsulting oferă servicii de asistență pentru obținerea cetățeniei române pentru cetățenii din Moldova, Ucraina și Rusia, asigurând susținerea cuprinzătoare pe toate etapele procesului. Compania noastră se orientează către nevoile individuale ale clienților, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru toate formalitățile.

Cetatenie romana md: proces de obținere

Consultare și pregătire:

Consultanții noștri experimentați oferă informații detaliate despre proces, cerințe și documente necesare. Pregătim clienții pentru fiecare etapă, asigurând corectitudinea documentelor furnizate.

Colectarea documentelor:

Specialiștii ExpertConsulting furnizează o listă a documentelor necesare, printre care se pot afla pașapoarte, certificate de naștere, documente de căsătorie, divorț și altele. Oferim suport pentru pregătirea dosarului pentru cetățenia română.

Depunerea cererii pentru cetățenie română:

Experții noștri pregătesc și depun cererea de cetățenie română conform legislației. Supraveghem fiecare aspect al depunerii cererii pentru a maximiza șansele de obținere a cetățeniei.

Însoțirea procesului:

Echipa ExpertConsulting oferă asistență activă în timpul examinării cererii, furnizând informațiile și suportul necesare. Colaborăm cu autoritățile relevante pentru a asigura un proces de luare a deciziilor fără probleme.

Obținerea cetățeniei:

La finalizarea procesului de examinare a cererii și obținerea unei decizii pozitive, ExpertConsulting sprijină clientul în obținerea cetățeniei române, inclusiv în toate procedurile administrative necesare.

Avantajele colaborării cu ExpertConsulting:

Abordare Individuală:

Adaptăm serviciile noastre la nevoile unice ale fiecărui client, asigurând un nivel ridicat de personalizare.

Echipă profesională:

Specialiștii noștri au o experiență vastă în obținerea cetățeniei, garantând servicii profesionale și calificate.

Transparență și onestitate:

Oferim consultanță sinceră și clară, explicând detaliat fiecare etapă a procesului și toate posibilele riscuri.

Eficiență și rapiditate:

ExpertConsulting urmărește să ofere servicii rapide, minimizând timpul necesar.

 

Echipa ExpertConsulting ajută cetățenii din Moldova, Ucraina și Rusia să obțină cetățenie română, oferind un parteneriat profesional și de încredere pe fiecare etapă a acestui proces important.

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.