Buletin România

Cartea de identitate românească reprezintă documentul care atestă identitatea, Cetăţenia Română şi domiciliul stabil în România şi se eliberează începând cu vârsta de 14 ani.

Compania Air Moldova anunță

”Ca urmare a eforturilor depuse de către compania Air Moldova și partenerii săi, ne face plăcere să vă comunicam faptul ca situația accesului pasagerilor cu cetățenie romana in Irlanda a fost remediata”,

Anterior, autoritățile de la Dublin au anunțat că, începând cu 1 februarie, cetățenii Republicii Moldova, care dețin și Cetățenia Română, nu mai pot intra în Irlanda în baza cărții de identitate românești.

”Air Moldova” a fost sancționată pentru transportarea spre Dublin a pasagerilor care se legitimează doar cu carte de identitate emisă de autoritățile din România.

Cartea de identitate românească reprezintă documentul care atestă identitatea, Cetăţenia Română şi domiciliul stabil în România şi se eliberează începând cu vârsta de 14 ani. De la 1 ianuarie 2007, cartea de identitate poate fi folosită şi ca document de călătorie, dar numai în interiorul Uniunii Europene.

Pentru perfectarea Pașaportului Român puteți accesa linkul: ExpertConsulting.md 

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.