A N C

Activitatea de acordare a cetățeniei române, este continuă și neîntreruptă.

Activitatea de acordare a cetățeniei române, este continuă și neîntreruptă.

Agenția Națională pentru Cetățenie a negat orice schimbare sau blocaj în activitatea.

De la înființarea Autorității Naționale pentru Cetățenie, și  in prezent, activitatea de primire a solicitărilor de acordare a cetățeniei române, respectiv procedura de înregistrare a cererilor  a fost continuă și neîntreruptă, atât la sediul din București, cat si la birourile teritoriale ale A.N.C. din Iaşi, Galaţi și Suceava.

Cererile se pot depune  în intervalul zilnic de luni până joi între orele 8:00-16:30, respectiv în zilele de vineri între orele 8:00-14:00, atât la sediul central cât si la birourile teritoriale.

Atât sediul din București cât si birourile sunt deschise permanent în timpul orarului menționat, cu excepția sărbătorilor legale, numărul birourilor teritoriale rămânând neschimbat.

Referitor la personalul angajat in cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie, menționăm că numărul acestora nu s-a modificat.

De asemenea, începând cu anul 2017, pentru a veni in sprijinul solicitanților activitatea a fost mult eficientizată prin implementarea unui sistem de programare ON-LINE pentru depunerea cererilor la redobîndirea cetățăniei Române.

Pentru detalii și programari ON-LINE ne contactați:

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.