...

Acte necesare pentru alocatie in Romania

Obținere de alocatia copii Romania reprezintă un pas important pentru cetățenii Republicii Moldova, Ucrainei sau Rusiei, care dețin documente de identitate românești. Acest ajutor financiar este acordat copiilor până la o anumită vârstă și constă în 300 de lei românești (aproximativ 70 de euro) pentru copiii sub 2 ani și 150 de lei românești (aproximativ 35 de euro) pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani.

Pentru a obține alocatia copiilor in Romania, este necesar să aveți certificatul de naștere românesc al copilului sau cetățenia română. Cererea poate fi depusă de oricare dintre părinți, cu condiția prezentării documentelor necesare, inclusiv certificatul de naștere al copilului, cartea de identitate a părinților, certificatul de naștere românesc al părinților, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), pașaportul, extrasul de cont bancar din România și o adeverință CNAS care să ateste că nu se primește ajutor în Republica Moldova.

Este important să prezentați toate documentele în original, iar dacă părinții nu sunt căsătoriți, ambii trebuie să fie prezenți la depunerea documentelor. Agenția ExpertConsulting vă va ajuta în pregătirea și depunerea de toate acte necesare pentru alocatie in Romania. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor profesional în acest proces important.

 

+373 78 110 555
viber

Мы в Viber

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.

whatsapp

Мы в Whatsapp

+373 781 10 555

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.